onsdag 14 september 2011

Storm!

Just nu är det verkligen storm ute, vilket gör att man blir lite orolig för om detta väder kommer skapa massa problem, typ som att det kanske blir strömavbrott och man inte kan vara inloggad på Mugglis! Det vore ju inte alls bra.

Om man väl sitter inne är det väl inte så jättefarligt nu med storm, förutom att det, i alla fall i lägenheten där jag bor, låter jättemycket och gör att man bara får ännu mer huvudvärk än vad man redan har! Mycket jobbigt, kanske borde man hitta på något som kan få en att tänka på annat?

Förövrigt är vi jätteglada över den respons förra inlägget har fått, det som handlade om den härliga maskot-tävlingen! Vi har redan fått in bidrag och vet att flera jobbar på att skicka in, så det ska bli jätteroligt att se vad ni alla har kommit på! :) Vi älskar att se er kreativitet bara flöda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!