måndag 13 augusti 2012

Mugglispicknick i Uppsala 11/8

I lördags hände någonting jättetrevligt i Uppsala!

Vi hade nämligen Mugglispicknick med drop in så man kunde komma när man ville mellan 12:00 och 17:00.
Men tyvärr var det bara vi fem som träffades på förmiddagen som kom dit, men oavsett hur många man är så blir det ju sjukt kul, eller hur?

Vi fem som var där hette Tuggrus, Aivilio, si_tonks, Ginny00 och MonsterCookie. Först träffades vi på Centralstationen i Uppsala och sedan gick vi till ICA för att köpa picknickmat. Det inhandlades bland annat ostkuber, kakor och M&M's.

Väl framme i Stadsparken där vi skulle ha picknicken slog vi oss ner på filtar som Ginny00 och Aivilio hade tagit med sig (vi andra var för lata för att ta med oss det eller hade glömt filtar.)

Efter ett tags fandompratande och ätande av massa mat kom ikka förbi och pratade lite med oss, sedan gick vi och hälsade på de andra Potterfansen som var på USC mötet bara några meter i från våran picknick.

Efter det var det dags för match i fotleken mellan mig (Tuggrus), MonsterCookie, Aivilio och Ginny00. Det var väldigt jämnt och slutade med att Aivilio tog hem matchen.

På eftermiddagen satt vi bara och hade allmänt fandomsnack, ringde scarhead och HarryFreakingPotter och fortsatte att fika.

Det var helt enkelt en av de mysigaste Mugglisträffarna vi haft i Uppsala!

Nu laddar vi om inför Pottermässan och vidare Mugglisträffar, hoppas vi ses på någon av de!



Bilder: Ginny00 och Tuggrus

/ Tuggrus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!