lördag 25 februari 2012

Buggfixande!

Erfa jobbar just nu på att försöka fixa Hänga Harry lite. Det buggar ju som känt ganska mycket men nu försöker han att lösa vissa av problemen i alla fall.

Vi försöker också undersöka om Mugglis kan flyttas till en bättre, egen server som kommer att fungera bättre för oss och få bort problemen med att sidan hänger sig ofta när det är många inloggade. Det är dock väldigt mycket fix och trix med det så vi vet inte riktigt hur vi ska lösa allt, men vi hoppas på att problemen ska kunna bli fixade!

Erfa jobbar även på något nytt till sidan, ett litet större projekt... Det är mycket som ska fixas med det men när det väl är klart, då tror vi att det kommer att bli mycket, mycket uppskattat. Men vad och ens lite om det, det håller jag hemligt än så länge!

3 kommentarer:

  1. Vad bra att han ska försöka flytta till en bättre server, det är faktiskt sjukt jobbigt när det är såhär segt ;_;

    YAY!
    Undrar vad det är.... hihi längtar :D

    SvaraRadera
  2. Det är så spännande varje gång de ska komma nåt nytt! Kommer det väldigt snart eller kan det ta lite tid? /Fang

    SvaraRadera
  3. Åhh längtar till den nya grejen :D

    Ni ska veta att jag verkligen uppskattar att jag och många andra kan vara medlem på en sådan fantastisk sida helt gratis :3

    SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!