lördag 14 april 2012

Vill DU bli betatestare?

Just nu faktiskt sitter Erfa och programmerar på ett nytt spel till Mugglis. Vad det är vill jag inte avslöja riktigt då det ska bli en överraskning, MEN det jag kan avslöja är att det är något ganska stort, roligt, och vi behöver folk som testar det.

Det vi undrar är just nu om DU skulle vilja vara en av de som får testa det här spelet först och hjälpa oss utveckla det? Troligtvis kommer det här bli ett sådant spel som kommer utvecklas under tiden, men eftersom vi vill veta att det i det stora hela fungerar när vi lanserar det, behöver vi alltså s.k. betatestare. Personer som kan prova spelet, ge oss feedback och hjälpa till att komma med förslag om hur det blir bättre. Också att rapportera saker som inte fungerar.

Så, skulle du vilja hjälpa oss? Vi kommer att börja med 10 betatestare. Vill du bli en av dem, maila till li@mugglarportalen.se, skriv "Betatestare" som rubrik på mailet och i mailet skriver du vad du heter på Mugglis och varför du vill bli betatestare.

De 10 första som mailar blir betatestare, och får efter det mer information.

Låter det bra? Maila då! :D

1 kommentar:

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!