tisdag 5 juni 2012

Nya spelet på väg!

Nu är det nya spelet verkligen på väg på riktigt och vi hoppas på att det ska kunna lanseras inom några dagar, det är bara ytterst få saker kvar som behöver testas! Det som gör att det dragits ut på tiden är just att det här spelet behöver testas innan det lanseras - mycket saker skulle vara väldigt svåra att göra om och ändra efter att alla fått tillgång till det och börjat spela. Så det skiljer sig alltså från Snape, Hänga Harry och Frågesporten!

Våra duktiga betatestare jobbar dock hårt med att prova på, och Erfa med att fixa det som inte fungerar så bra. Så snart hoppas vi att vi alla kommer att få prova detta fantastiska spel!


3 kommentarer:

  1. SPÄNNANDE, SPÄNNANDE! :D Nyfiken!

    SvaraRadera
  2. Awesome! Spelen som görs till Mugglis är ju ALLTID awesome, men på sättet ni pratar/skriver om just det här spelet verkar det som om det kommer bli något alldeles extra! I'm excited!!!

    SvaraRadera
  3. åååå kan knapt hålla mig

    SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!