söndag 16 september 2012

Uppdateringar i Staff

Hejsan Mugglis! Hoppas att ni har haft en fantastisk sommar och att ni nu ser fram emot en fantastisk höst!

Mugglis har vuxit mycket under sommaren och i skrivande stund är vi över 15 000 medlemmar här på sidan. Åh vad härligt det är att se så många nya användare här i vår Mugglisfamilj! Det tycker vi är helt fantastiskt.

Vi vill att Mugglis ska vara en härlig och trevlig plats att vara på, och för att den ska vara det behöver vi mer hjälp med arbetet här på sidan. Därför har vi nu lite nyheter gällande lärare och prefekter!

Grå Damen och Margaret har nu blivit lärare, och kommer hjälpa till med lite mer arbete från och med nu på Mugglis. Vi hälsar dem välkomna till lärarkåren och vi vet att de kommer göra ett fantastiskt jobb!

Sedan har vi även den stora glädjen att meddela att tre stycken mugglisar har tackat ja till att bli prefekter och hjälpa till med prefektarbetet här på sidan!
Det är DeathDownAlex *, leumas vän och Regulus som vi bara vet kommer klara jobbet perfekt!

Glad höst Mugglis, och vi hopps på en fantastisk höst tillsammans! Erfa har lite spännande planer och vi får väl se när de kan genomföras...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!