fredag 2 november 2012

Vinn biljetter till One Direction!

Nu har vi en lite spännande tävling här på Mugglis! Nu ger vi er medlemmar chansen att vinna biljetter till att se popbandet One Direction när de kommer till Sverige och gör en konsert i Friends Arena 8 maj 2013! Vi har två stycken biljetter och då vi vet att många medlemmar på Mugglis är stora fans av detta band (och då vi dessutom gillar alla band som har Harry-personer med i bandet!) vill vi ge er som inte fått biljetter chansen till att få gå på denna konsert!

För att vinna vill vi att du svarar på dessa frågor:

Vad heter det berömda band som spelar på julbalen under Harry Potters fjärde år?
Hur många medlemmar har bandet One Direction?
Motivera (högst 40 ord!) varför just du borde vinna dessa biljetter!


Skicka svar på frågorna över tillsammans med ditt Mugglisnamn, ditt riktiga namn och din mailadress till lihjalmarsson@gmail.com. Märk mailet med ”Tävling!” Om du är under 18 är det bra att du kollat med dina föräldrar att du har tillåtelse att få vara med och tävla och tillåtelse att gå på konserten!

Vinnaren får två biljetter till One Direction på Friends Arena i Stockholm 8 maj 2013.. Sista tävlingsdatum är 12 december 2012!

Lycka till!

http://i47.tinypic.com/35crfoo.jpg

/ Li * och Erfa *

8 kommentarer:

  1. Jag har inte varit inne på denna hemsida så mycket, men antar att det är en "Harry potter blogg(?)" för det med Mugglarportalen, mugglisinsider och så. Det är jätte kul med Harry potter ju! Men jag undrar om det med "mugglisnamn", har man nån användare eller vad är det liksom?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ditt användernamn på hemsidan http://mugglarportalen.se som menas :)

      Radera
    2. Okej, tack så mycket! :)

      Radera
  2. 1.Det är namnet som menas med det dära Harry Potter grejset och så, sedan förtsättning men Harry Potter, Vad har det med 1D att göra igentligen?? men så tror jag ialla fall, (försöker få in 40 ord liksom) men antagligen frågan om Harry Potter är väl från Harry som är med i bandet :)
    2. De är 5 medlemmar i bandet, Harry (yngst), Louis (äldst, Zayn (mitten), Niall (mitten), Liam (mitten), Vet ungefär allt om dem, de bor i London (har deras adress men vill EJ lägga ut den på internätt) (har Zayns mobiltelefon nummer, tänker EJ lägga ut!) (har sett Liam på stan när jag var i London, han hade en stor LivVakt med sig) så jag kunde inte prata med honom, elr knppa ett kort på honom :( )

    SvaraRadera
  3. anna snälla kan du sckicka deras adress och zayns nummer snääla min hotmail adress är:kiwii100@hotmail.com

    SvaraRadera
  4. När kommer vinnaren upp. Det är ju den 12 idag!?

    SvaraRadera
  5. Hejsan! jag undrar när kommer ni säga vilka som vann? <3 <3

    SvaraRadera
  6. Vid köp av biljetterna från Balltravels kan du känna dig säker på att biljetterna levereras senast dagen före match till ditt boende på plats i London.
    By:
    http://www.balltravels.com/

    SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!