onsdag 12 december 2012

Musikhjälpen på mugglis!

Som några av er antagligen sett på mugglis så har jag (Tuggrus) skapat en insamlingsbössa för Musikhjälpen, nu postar jag även det jag skrev i tråden här så fler ser detta och kan vara med:

Igår drog Musikhjälpen igång, för er som inte vet vad det är så är det ett projekt där tre personer (i år Gina, Jason och Kodjo) blir inlåsta i en glasbur mellan 10 och 16 december, där sänder de radio och tv dygnet runt, får besök av gäster och samlar in pengar till välgörenhetsorganisationer.

Årets tema för insamlingen är Barn i slummen har rätt till rent vatten, vilket är väldigt viktigt för många barn dör varje dag (mer än en i minuten) för att de inte har tillgång till rent vatten, rena toaletter och de inte har någon kunskap om hygien vilket leder till ökad barndödlighet.

Jag har nu via musikhjälpens hemsida startat en insamling där du som mugglis kan bidra med 50, 100 eller 200 kronor. Du behöver det absolut inte men det är en god idé.

(Observera att ha målsmans tillstånd om du är under 18 år eftersom pengarna dras från mobilräkningen)

Klicka på länken här nedan och bidra, tack för ditt stöd!

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/mugglarportalen


--

Ha en fortsatt trevlig vecka allihopa och ät en massa lussbullar och pepparkakor!

//Tuggrus


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!