lördag 16 mars 2013

Dålig uppdatering

Jag ber om ursäkt att det varit så fruktansvärt dålig uppdatering på bloggen. Det finns verkligen inga ursäkter!

Vi har fått en del nya saker på Mugglis och event, bl.a. har vi haft Alla hjärtans dag-dvärgar i år igen, mycket trevligt!

Det har också lagts till en funktion som gör att man nu kan förhandsgranska sin profil. Nu fungerar det även så att om någon citerar ett inlägg som innehåller taggade medlemmar, får dessa medlemmar INTE ett nytt meddelande om att de blivit taggade. Skönt tycker vi!Vi har även fått ett gäng nya prefekter och lärare, ikka och Cyachi har blivit lärare och scarhead, Neeyum och Celebikai har blivit prefekter. Grattis!

Och hörrni... snart är det påsk!

Li

6 kommentarer:

 1. Wow! Det hade jag inte ens märkt! :D Vilken bra funktion! Det är skönt att inte bli taggad, hela tiden! Alla Hjärtans Dag var så trevligt!
  Ja, GLAD PÅSK! :)
  Och grattis till de nya straff medlemmarna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vilket rolig kaninjakt! ÄLSKAR DEN! Har 39 kaniner nu! :D

   Radera
  2. Kendra Lupin27 mars 2013 20:03

   Ja! Den är ju verkligen underhållande, och jag mitt mål är att få över 20 ;)

   Radera
  3. Jag har 17 små söta kaninisar<3! Ligger exakt på 100:e plats^^!
   //Winny Geasley

   Radera
 2. ååh älskar påsk på mugglis ^^ har fått ihop 3 små söta kaniner... men de kommer ju aldrig upp på skärmen! :C men GLAD PÅSK!! :D

  SvaraRadera
 3. Ja uppdatera då!

  SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!