fredag 6 januari 2012

Vinnare i jul, jul, strålande jul!

Hej Mugglis!

Nu har jag och Erfa * tittat igenom bidragen som skickats in till tävlingen Jul, jul, strålande jul och valt ut vinnarna! I kategorin paket valde vi dock bara 2 pristagare, då det var lite få bidrag där.

Vi tycker att det varit jättespännande att se alla fina granar, julkort och paket och vi hade väldigt svårt att välja vinnare. Nu har vi dock gjort det!

I kategorin julkort:

3:e pris och vinnare av 30 galleoner är... Miyuki! Det fina julkortet som är digitalt, Pottrigt och fångade vårt intresse kan du se här!


2:a pris och vinnare av 50 galleoner är... DeathDownAlex *! Det stilrena, vackra och juliga kortet som var oerhört fint och fick oss att le kan du se på bild här!

Och 1:a pris, vinnare av 70 galleoner, det är ingen mindre än... si_tonks *! Vi älskar detta Pottriga, pyssliga och gulliga julkort som alla skulle bli glada av att få! Ni kan se kortet här!


Sedan har vi kategorin julklapp:

2:a pris, och 50 galleoner går till en julklapp som känns oerhört, fint, halvhufflig och glad, vilket känns bra att vara på julen. Grattis Optic *! Det fina paketet kan ni se här!

Och 1:a pris och 70 galleoner, en fantastisk julklapp med snyggt papper, prassliga snören och en vacker inslagning är gjord av LoonyMe! Det vackra paketet som gjorde oss väldigt imponerade kan ni se här!


Och sist men inte minst, kategorin julgran:

3:e pris, 30 galleoner, vill vi ge till en tjej som pyntat en julgran på ett vackert, traditionellt sätt men med något som fångade vårt intresse. Grattis ChoChang! Granen kan ni se här!

2:a pris, på 50 galleoner, vill vi ge till en gran som pyntats med vackert pynt och som ser gran, glad och mysig ut att sitta kring. Det spreds julkänsla i våra kroppar även så här i januari. Grattis till Eshi! Den fina granen kan ni se här!

Och så 1:a pris, 70 galleoner, vill vi ge till en elevhsmfärgad gran som bara fick Potternördarna i oss att riktigt mysa och bli glada och lyckliga. Vi älskar att se sådant pynt i granar. Stort grattis till Ida S! Den Potteriga granen kan ni se här!

STORT GRATTIS TILL ALLA VINNARE OCH TACK ALLA SOM DELTAGIT!

Det är en ära att se era bilder Vinnare förvänta era pengar in på ert konto här på Mugglis om ett tag

/ Li * och Erfa *

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!