söndag 25 mars 2012

Nytt: Djuraffär!

Vi kan med stor glädje idag meddela er att vi har fått en ny affär i Trollkarlsstaden. Denna ägs av ingen mindre än... Rubeus Hagrid! Allas vår Hagrid har öppnat en djuraffär där alla Mugglismedlemmar kan köpa ugglor, paddor, katter och råttor!

Dessa gulliga djur vill få ett bra hem, och vi är säkra på att Mugglismedlemmar kan ta hand om djur bättre än någon annan! Hagrid vill dock påminna om att precis som på Hogwarts, får man bara välja ett djur att ta med sig till sitt info. Man kan dock när man vill köpa ett nytt djur om man kommer på att man hellre ville ha ett annat djur, men då försvinner det gamla djuret.

Mer saker ni kan tänkas vilja veta kan nog Hagrid berätta själv. Men vänta inte nu, skynda iväg till Trollkarlsstaden, besök Hagrid och kom hem med ett gulligt djur redan idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!