torsdag 11 juli 2013

Veckans Mugglis v. 28: Pixie!Då var det äntligen dags för veckans mugglis igen och den här veckan ska vi lära känna ingen mindre än Pixie!
1. Vad är ditt mugglisnamn och varför valde du just det namnet?
Pixie, för att jag bläddrade i "Magiska vidunder och var man hittar dom"-boken när jag skulle komma på ett användarnamn, och så fastnade jag för Pixie! 

2. Hur länge har du varit medlem på mugglarportalen?
Sen 11 januari 2011

3. Vad är det bästa med mugglarportalen?
Alla fina vänner jag har hittat här! 

4. Vad är det sämsta med mugglarportalen?
Att slytherin nästan aldrig vinner.. Och när folk bryter mot reglerna >: (

5. Vad betyder mugglarportalen för dig?
Väldigt, väldigt mycket! Utan mugglis skulle jag förmodligen inte kunna nåt om internet eller fandoms och sånt..

6. Har du något fint minne i från mugglarportalen och i så fall vad för minne (berätta lite om det)?
Har många fina minnen, ett minne var min allra första mugglisträff! Jag tror vi bara var sju personer och det var väldigt stelt.. Men också väldigt roligt! 

7. Om du skulle få förändra något eller fixa något nytt (som ett nytt spel, en ny butik osv) till mugglarportalen, vad som helst, vad skulle det vara?
Hmm, jag ville ju ha en förhandsgranska-knapp för inställningar av profilen, men eftersom det fixades vet jag inte riktigt.. Kanske en "ta bort lapp"-knapp på anslagstavlan, så man kan ta bort sin lapp när någon annan har täckt över med en annan lapp. 

---

Tack Pixie för att du medverkat i Veckans Mugglis! Vill du som läser det här också vara med? Klicka här och följ instruktionerna!

1 kommentar:

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!