lördag 11 oktober 2014

Återupplivande av Mugglis Insider!

Nu ska ni se! Förra veckan gjorde jag en tråd på mugglis om idén att återuppliva och borsta bort dammet från denna blogg, och nu är denna idé verklighet!

Senaste inlägget som postades på denna blogg var i juni/juli förra året och det tycker jag har vart extremt onödigt och det har vart synd att denna blogg varit så oaktiv. Så nu ska jag med förhoppningsvis lite hjälp från andra skribenter återuppliva detta mästerverk! Hur? Well, jag har sammansatt en lista på saker som i alla fall jag kommer att försöka återuppliva, arrangera och fräscha upp innan årets slut:

 • Få igång Veckans Mugglis
 • Arrangera tävlingar under kommande högtider (tävling för halloween kommer snart!)
 • Skriva mer om konvent och mugglisträffar
 • Viktiga händelser i fandomen
 • Nyheter inom mugglis
 • Försöka starta en Mugglis Podcast!
Du som läser detta har även möjligheten att komma med mer tips och idéer till Mugglis Insider i denna tråd, där du kan påverka vad som visas och skrivs i bloggen! Alla idéer är välkomna och jag blir så himla glad när folk orkar engagera sig i att påverka bloggens utseende. Det är faktiskt svårare än ni tror att komma på idéer och tävlingar till denna blogg, så tänk, tänk, tänk!

Veckans Mugglis kommer att startas upp på nytt i en ny tråd med nya regler och frågor, detta för att göra det lättare för mig att sammanställa alla intervjuer och att posta dem. Intervjuerna kommer som förut att postas varje fredag med en intervju av en medlem på Mugglis! Mer information kommer komma senare!

Mugglis Podcast är ett nytt projekt som jag funderat på ett tag, Mugglisradion som jag hållt i ett tag har vart väldigt populär men det är svårt att få tag i lyssnare under de tider som radion sänds och systemet har vart väldigt knackigt när det kommer till redigering och min dator pallar inte trycket. Något som har blivit väldigt populärt är dock podcasts, som är som Mugglisradion men inte livesänt. Tanken är att alla ska få möjlighet att lyssna och att det ska bli lättare att hitta till och lyssna på det som görs. Mer information kommer senare här med!

Detta var helt enkelt allt jag ville säga, hoppas ni alla tycker om förslagen om att fräscha upp bloggen och att fler vill hjälpa till i arbetet. Jag är som sagt tacksam för all hjälp och alla förslag som går att få.

Ha en pottrig helg!

Tuggrus

8 kommentarer:

 1. Smart ide att få bloggen aktiv igen! Har aldrig varit med när den har varit det eftersom jag inte var medlem på mugglis när den var aktiv sist! Men kommer bli kul att få vara här då!:D

  SvaraRadera
 2. Det gick ju bra...

  SvaraRadera
 3. Det här inlägget, som också är det senaste, firade ett år i förrgår. :)

  SvaraRadera
 4. okej så det här var en otrolig succe

  SvaraRadera
 5. Ööh.... hallååå????? Otroligt bra uppdatering.

  SvaraRadera
 6. Jäkla drag i den här bloggen alltså.

  SvaraRadera
 7. "vi kommer liva upp bloggen"
  *fem år senare*
  *inget händer*

  SvaraRadera
 8. Jamen denna bloggen blev ju återupplivad, 5 år senare har inget hänt...

  SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!