tisdag 1 november 2011

November är ny månad!

... Det kanske ni flesta visste. Men så är det! På Mugglis händer massvis av spännande saker, bl.a. så är vi fullt uppe med Halloween-event och trollbekämpning, vilket inte är det lättaste märker man! Sidan pryds också av ett väldigt fint tema fortfarande, och det har varit uppskattat med lite förändringar.

En del buggar finns det tyvärr, och de ska försökas fixas så fort som möjligt, dock har dygnet bara 24 timmar, vilket allt för ofta visar sig vara alldeles för lite tid för att kunna hinna med allting man skulle vilja hinna med. Det jobbas på det i alla fall.

Något roligt är dock att vi i helgen fick över 8000 medlemmar! Det är så stort att det inte är sant, sidan har verkligen, verkligen vuxit bara på ett halvår, vilket är förvånande för en del, men helt självklart för många. Det är väldigt spännande att se alla HP-fans dyka upp, och vi hoppas självklart att de kommer dyka upp ännu fler så att vi kan komma över drömmens 10 000-streck snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!