lördag 8 oktober 2011

Små uppdateringar gör stor skillnad!

Idag har det varit lördag och Erfa har jobbat med lite smågrejer på Mugglis. Några saker som vi tror att ni gillar!

För det första har han fixat så att menyn där du ser om du fått meddelande, vänförfrågningar osv, fungerar som den ska och uppdaterar bättre. Det ska alltså inte vara så krångligt nu med att det dels tar tid innan man ser att man fått ett brev, och ikonerna ska också sluta lysa nästan direkt.

En annan sak han har fixat är så att startsidan för forumen uppdateras då och då, och visar nya inlägg - utan att du behöver göra något. Fantastiskt, eller hur? Nu vet du alltid vilket som är det senaste inlägget i forumen, även fast du kanske skulle råkat gå iväg från datorn tio minuter. Jag tycker i alla fall att det är väldigt smidigt!

I övrigt jobbar han även på att fixa småbuggar och fel folk upptäckt, och såklart försöker vi komma på mysteriet med att Snape inte vill fungera för några. Håll ut!

4 kommentarer:

  1. Yay, go herr rektor x3

    SvaraRadera
  2. Jag vill ha hela snape planen!

    SvaraRadera
  3. AWESOME!
    Kolla gärna denna tråd, det vore nice om denna bugg fixades:
    http://www.mugglarportalen.se/forum.php?topic=9121&page=1#forum.php?topic=9121&page=1

    SvaraRadera
  4. Åh :( Ni har rätt i att meddelande-, vänner- och bevakarikonen slutar lysa snabbt,men den börjar lysa nästan på en gång igen, OAVSETT om jag har fått ett meddelande eller inte.. Det är faktiskt väldigt irriterande. Först så är meddelande ikonen vit och sen helt plötsligt börjar den lysa. Då tror man att man har fått ett meddelande men när man sedan klickar på ikonen så har man inget jälka meddelande -.-

    SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!