torsdag 20 oktober 2011

Vinnare i maskot-tävlingen!

Den senaste månaden har vi tagit emot flertalet bidrag till tävlingen om att skapa en maskot till Mugglis Insider, Mugglis egna blogg!

Vi har fått in så många roliga, spännande och fantastiska bidrag, och vi i juryn har haft svårt att välja ut vinnaren. Nu har vi dock tagit ett beslut och det blev detta!

På tredje plats, som vinner 25 galleoner, är en medlem som skapat en maskot vi alla tyckte var gullig, rolig och väldigt, väldigt söt.
Grattis till tredjeplatsen... Anonym!
Bidraget såg ut såhär:
http://i55.tinypic.com/2cwjyix.png

På andra plats, vinnare av 50 galleoner, kom en medlem som vi tycker verkligen kunde leka med ord(bild?)vitsar och skapa en riktigt rolig maskot.
Grattis till andraplatsen... Snövinge!
Bidraget såg ut såhär:
http://i55.tinypic.com/jrp40i.png

Och så till sist vår vinnare, som förutom det fina priset på 100 galleoner kommer få sin bild publicerad på Mugglis' startsida och på bloggen, har vi en medlem som gjorde en maskot så fantastisk att vi alla i juryn nästan svimmade av söthet.
Grattis till förstaplatsen... ChoChang!
Bidraget, alltså vår nya Insider-maskot, ser ut såhär:
http://i56.tinypic.com/8vqm3a.png

TACK alla som tävlat, det har varit så roligt att se er fantasi riktigt flöda, vi har haft jätteroligt och blivit så imponerade av allt ni skapat!

Snart kommer vi att uppdatera Mugglis startsida med den nya maskoten, och bloggen ska få en ny banner med sin nya, fina maskot! Ni som hamnat på prispallen kan förvänta er pengarna in på "kontot" ikväll eller imorgon.

Ett kollage med alla bidrag kommer vi nog också att lägga upp, då vi är så stolta över er alla! Tack återigen för ert engagemang!

/ Erfa, Li och Eriskay

2 kommentarer:

  1. Jag kan inte se bilderna.

    SvaraRadera
  2. Åh Tack! Jag är så glad för tredjeplatsen. Nu gick mitt självförtroende upp ett steg :)

    SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!