fredag 16 september 2011

En fredagskväll på Mugglis!

Just nu sitter Erfa och funderar på om han vill njuta av mer fredagsmys eller om han borde fortsätta utveckla ett till spel som han håller på och jobbar med. Han har jobbat väldigt mycket med det och speciellt på den senaste tiden, men det är en hel del kvar att göra vilket gör att det nog, beroende på om han hinner jobba mycket eller lite varje vecka, kommer att ta ett par månader innan det är klart.

Visst är det synd att det kanske dröjer lite, men nyheterna om att nya spel dyker upp känns väldigt spännande och det känns även som att det är något som absolut är värt att vänta på! Erfa vill dock inte avslöja riktigt vad det är för spel, vad det kommer gå ut på eller något egentligen. Mer än att man troligtvis kommer att kunna vinna galleoner genom att vara riktigt duktig på det, vilket känns bra, det är alltid bra med extra funktioner som ger en pengar!

Nu avslöjar han dock ännu en sak...

Spelet är något som en medlem har kommit med som förslag! Han håller alltså på att utveckla ett spel som dök upp som förslag och som många verkade gilla! Vad kan det vara? Otroligt spännande!

5 kommentarer:

 1. Awesome, längtar verkligen!

  SvaraRadera
 2. Vad spännande!!! JAg vill veta nu!
  //Fang

  SvaraRadera
 3. Gud vad spännande det ska va med ett nytt spel.
  //Gabriel Isberg

  SvaraRadera
 4. Denise (Knizzlare)25 september 2011 09:30

  IIIIIH! Vad spännande!!!! :DDD

  SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!