lördag 17 september 2011

Över 7000 medlemmar!

Loggade just in på Mugglis och såg att vi nu har över 7000 medlemmar! Åh vad otroligt fantastiskt det känns! Sidan växer verkligen och det kommer nya medlemmar hela tiden, vilket jag tycker är jätteroligt. Det är skönt att en HP-sida fortfarande kan dra så mycket folk, det är som ett bevis för att Harry Potter aldrig kommer att ta slut, för vi kommer alltid bli nya människor i vår fandom, alltid kommer vi att få nya vänner!

Nu börjar man ju dock verkligen fundera på när det kommer bli över 10 000 medlemmar... Det skulle vara extremt jättecoolt om hemsidan får så många! Men vad skulle man göra för att fira det? Det känns verkligen som om det skulle passa med ett jätteroligt event just då, bara för att fira att vi nu är så många i vår Mugglis-familj!

Någon som har några förslag på det? Tycker ni att det ska bli spännande att bara bli fler och fler? Berätta gärna om det!
Om någon vill skriva in med historier om när Mugglis bara hade runt 1000 medlemmar är det välkommet och väldigt spännande, det skulle vara roligt att ha i bloggen för att se hur mycket utvecklingen har gått framåt!

3 kommentarer:

 1. Vad kul med 7000 medlemmar! VAr inte medlem när det bara var ca 1000 medlemar men det skulle vara kul om man fick veta hur det var på den tiden. //Fang

  SvaraRadera
 2. Wohoo, snart är vi 10 000!
  Fast det spelar egentligen ingen roll hur många vi är, vi är bäst ändå! ;D

  SvaraRadera
 3. Denise (Knizzlare)25 september 2011 09:32

  Åh vad kul! :D Då kunde man kanske fira med...en gigantisk mugglisträff? 8D Eller nåt nytt på mugglis? Vet inte x)

  SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!