tisdag 13 september 2011

Nya spel?!?!

Just nu viskade Erfa om att han faktiskt har planer på att utveckla nya spel till Mugglis. Faktum är att flera av dem är mer än bara planer. De håller faktiskt på att utvecklas!

Erfa ser dock lite bister ut när jag blir helt exalterad och galen och säger att vi nu inte ska skrika förrän vi sitter i bäcken - det kan hända att en del av spelen inte alls ens kommer så långt att man kan spela dem, ibland blir det helt enkelt för svårt att utveckla dem! Jag ska dock inte låtsas om det negativa, jag hoppas ju verkligen på att det snart kommer nya spel som vi alla kan njuta av att få spela!

Erfa fäller någon kommentar om att det rör sig om kanske tre olika spel som han har idéer till, och att några av dem kanske till och med är förslag som medlemmarna har kommit med. Det låter ju underbart, det är ju alltid kul när förslag som dykt upp faktiskt leder till någonting, och kan göra sidan bättre!

Ett av spelprojekten verkar dock vara ett mycket större projekt än de andra, och det ser ut som att Erfa jobbat med det ett tag... Vad det kan vara vill han dock inte att bloggen ska få reda på, ännu, men han menar på att detta spel kommer vara ett spel som ger ännu större djup till någon, eller några, av de funktioner som redan finns på sidan... Vad kan det vara?!

Vad tror ni Mugglis, blir det fler spel? Är ni peppade, nyfikna, taggade, nervösa? Har ni några teorier?

Erfa i sin Hänga Harry-tröja, fin reklam för ett fint spel

1 kommentar:

  1. Denise (Knizzlare)13 september 2011 kl. 17:25

    Gud vad kul! :D
    Hoppas verkligen att det blir fler spel, är allt xD Peppad, nyfiken, taggad och nervös!

    SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!