torsdag 29 september 2011

Spelet vi alla längtar efter - vad är det?

Ja, just frågan i rubriken går inte riktigt att besvara kanske - vad det är för spel är just nu en hemlighet! Det betyder dock inte att Erfa inte har lite kommentarer och liknande för nyfikna läsare så som de som läser Mugglis Insider, och detta inlägg ska handla om det!

Senaste rapporten är att spelet är ungefär 92 % färdigt, vilket betyder att det fortfarande finns lite saker att göra på det, och sedan kan det hända att det tar lite tid att verkligen få det att fungera också. Erfa vill inte gärna lansera ett spel som visar sig inte fungera på flera plan, kanske att den inte ger tillräckligt med poäng och poäng på rätt sätt, kanske också att det skulle visa sig att man inte får så mycket pengar man borde fått för det antalet poäng man just tjänat in, är inget problem man vill upptäcka i efterhand när alla redan börjat spela.

Spelet ska alltså bli ännu en hjälp till att tjäna ihop pengar på Mugglis för alla medlemmar, vilket är bra, då många söker fler sätt att få ihop galleoner på. Det finns ju mycket saker att köpa just nu (chokladgrodor, trollstavar, kvastar, drakägg och drakmat...) så det är ju inte roligt om man skulle få dåligt med pengar! Detta spelet är alltså ännu ett komplement till ditt galleon-letande.

Erfa hälsar också att det kommer att finnas en topplista även för detta spel, så det blir en utmaning att försöka komma högt upp på den. Just nu finns det flertalet topplistor på Mugglis, och det är roligt att det syns olika medlemmar på dem alla. Det verkar kort sagt finnas ungefär en lista för alla smaker!

Så ett spel som är inspirerat av ett förslag från en medlem, det kan ge dig pengar, du kan hamna på topplistan och framförallt så ska det vara väldigt roligt att spela... Det är svårt att inte längta ihjäl sig, eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!