måndag 12 september 2011

Mysteriet med Hänga Harry

Allt fler rapporterar att Hänga Harry inte riktigt fungerar som det borde, och det känns verkligen som något är fel när flertalet får mer poäng än vad man ska kunna få i spelet, enligt topplistan! Det jobbiga verkar dock vara att Hänga Harry-gubben verkar ha lite favoriter på Mugglis i smyg - för en del fungerar spelet helt utmärkt, medan en del inte kan spela alls!

Vad kan detta bero på?

Som vi vet nu så påverkar vilken webbläsare man använder väldigt mycket. Rapporter säger att Firefox och Google Chrome oftast hanterar spelet mycket bättre än exempelvis Internet Explorer. Dock är inte webbläsaren alltid något som kan innebära räddning, för spelet kan fortfarande ha lite problem och strula.

Erfa verkar jobba på att försöka lokalisera de fel som finns, men allt fler verkar vara allt mer mystiska och ställa till trubbel. Snart måste man dock komma på en lösning, som man alltid gör så länge man försöker och försöker och inte ger upp, men visst vore det roligt om spelet kunde fungera felfritt snart?

Nej, Hänga Harry verkar vara en sur gubbe, verkligen. Vi får hoppas att Harry snart blir på lite bättre humör och slutar vara så tjurig. Förstår han inte att vi alla på Mugglis bara vill leka?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!