söndag 11 september 2011

Fira Halloween på Mugglis!

På Mugglis tycker vi om att fira alla högtider i sann Harry Potter-anda, eftersom det är det bästa sättet att fira på! Just nu viskas det i forumen om Halloween-event, och rykten säger att Erfa är väldigt sugen på att fixa något som skulle vara roligt för alla de som firar Halloween hemma på Mugglis, som vill uppleva något väldigt häftigt.

Tidigare högtider har varit väldigt fina på Mugglis, många minns säkert Alla hjärtans dag där man kunde skicka dvärgar till varandra i sann Lockman-anda, och få har glömt jakten på kaninerna som skedde under påskhelgen. Just nu är förväntningarna höga på att det vid Halloween ska hända något lika spännande, och vi hoppas att det är just det som planeras! Det är en väldigt hemlighetsfull Erfa som ler finurligt om detta tänkbara Halloween-event dock, men vi vet att hans högsta önskan är att göra medlemmarna glada, så vi är ganska säkra på att det blir något fint! Då alla andra event varit fantastiska, hoppas vi på att Halloween kommer bli minst lika spännande.

Just nu spekuleras det dock mycket. Kanske blir det en ny design? Något nytt spel? Kan man kanske köpa något annat? Eller är alla dessa spekulationer bara falska förhoppningar och inget händer?

Det sista hoppas vi verkligen inte på! Som det är nu vet vi i alla fall att allt kan hända på Mugglis, och det ska bli spännande att få reda på vad det kan bli denna gång!

Halloween känns i alla fall väldigt Potterigt. Tänker några er fira Halloween med HP-tema? Har ni kanske gjort det förut? Berätta gärna om det i kommentarfältet och skicka gärna med bilder om ni har!

6 kommentarer:

 1. ett halloween-event skulle vara så awesome!!
  hoppas det blir av :D

  si_tonks på mugglis

  SvaraRadera
 2. Ren awesomeness om det blir av (Såklart det ska bli av!), längtar redan! ;D

  //Puffsurrare

  SvaraRadera
 3. kan ni inte skriva om mugglisträffen i sthlm?? :D

  SvaraRadera
 4. Denise (Knizzlare)11 september 2011 21:52

  Längtar!! :D

  SvaraRadera
 5. Åh, hoppas att det blir något storslaget! :D

  /LolligaLuna

  SvaraRadera
 6. Skelle älska att ha ett Halloween event på mugglis, verkligen!!


  /liiiinneaa

  SvaraRadera

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!