måndag 12 september 2011

Mugglisträff i Stockholm 29 oktober!

Det har varit flera Mugglis-träffar i Stockholm och nu är det dags för ännu en! Det har visat sig vara stort intresse för denna träff, och förhoppningsvis så är det väldigt många som kommer att dyka upp. Det skulle ju vara jätteroligt!

Träffen är planerad att börja kl. 12.00 och då ska alla mötas vid den s.k. Spottkoppen, ett stort hål i entréhallen på centralstationen som är en bra mötesplats då de flesta kan ta sig tid med tåg/tunnelbana/buss. Efter det är planen att åka till Naturhistoriska riksmuseet där en dag med härliga utställningar och ev. film på Cosmonova väntar! Utöver detta lär det säkert finnas tid till fika, mat och annat. Framförallt så är det ett ypperligt tillfälle att träffa härliga mugglisar igen!

För att visa sitt intresse för träffen är det bra att skriva i tråden som handlar om den. Du kan hitta den tråden här: http://www.mugglarportalen.se/#forum.php?topic=7336

Hoppas att ni kommer dyka upp, det är alltid roligt att träffas!

Bild från den första Mugglis-träffen i Stockholm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!