tisdag 20 september 2011

Vad Mugglis betyder för Puffsurrare

 Nedan följer en fin historia om vad Mugglis betyder för Puffsurrare! Fortsätt gärna skicka in era tankar :)


När jag blev medlem på allas vårat kära Mugglis, den åttonde januari detta år, tyckte jag det var skitläbbigt.
Sorteringen var jättespännande, jag svarade ärligt på alla frågor, hamnade i Hufflepuff och var nöjd. Jag tog det första bästa namn som kom upp i mitt huvud (Nu mera tycker jag att jag kanske skulle ha tänkt över det lite mer, Chizpurfle är ju mycket najsigare), skrev in min mejl och valde lösenord. Sedan var jag officiellt medlem på Mugglarportalen.se. Till en början spelade jag bara spel och försökte lista ut hur man ändrade profilbild och så.
Nu kommer det läskiga. Det fruktade forumet. Jag vågade inte skriva ett skit, men till slut kom dagen. Jag tror det var något enkelt litet inlägg i Hufflepuff's sällskapsrum. Har ingen aning om hur jag började skriva mer inlägg.
Min tvillingsyster blev också medlem (mot min vilja), och när hon var 'Har fått brevet' blev jag dödsavundsjuk.
Jag frågade henne om och om igen om hur fasiken hon blev det, men hon hade ingen aning.
Vi tog då båda på oss uppdraget 'Mysteriet med brevet' och försökte komma på alla möjliga sätt man kunde få brevet på.
Nu är jag en van Mugglist, med många månader bakom mig. Kämpade tappert och slutade på en andraplats i den Årliga kaninjakten.
Mugglis har blivit en stor del av mitt liv, det var det första "stora" steg jag tog in i Harry Potter-fandomen.
Jag har fått vänner för livet, till och med gift mig (Det första bröllopet i Mugglis historia, är stolt!), på våran älskade lilla sida. Jag har diskuterat, kommenterat och till och med  (I värsta fall) bråkat med alla underbara medlemmar.
Vi har blivit som stor familj, och jag kommer aldrig, aldrig ta bort min användare (Eller kan man sudda bort sig själv från sin familj?). Jag väntar alltid med spänning på alla nya funktioner och pollar (säger man så?), och försöker att komma med idéer om vad som kan hända i framtiden.
Kort sagt: Mugglis är bäst.

Jaha, det var det! :-)


//Puffsurrare, Puff, Puffis, Puffen, Puffus Surrurus, Honungspuffen..

1 kommentar:

Tack för att du läser Mugglis Insider! Innan du försvinner från inlägget, lämna gärna en kommentar! Vi tar emot alla åsikter, positiva som negativa, men inlägg som bryter mot svensk lag kommer att raderas!